Onze Slippers

Chasing perfection

Bij Tranki zijn we constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van ons bestaand assortiment op het gebied van materialen, design en productiemethoden. 

"Doing things differently leads to something exceptional"

De slipperindustrie is een fast-fashion business. De afgelopen 30 jaar is er weinig creatieve vernieuwing geweest en tot op de dag van vandaag wordt de markt gedomineerd door klassieke low-quality slippers die de consument na korte tijd niet meer draagt. Vaak komen deze slippers uit Azie en hebben ze een lange reis afgelegd om vervolgens bij het afval te belanden. Dit heeft een enorme impact op het milieu.
Wij combineerden de elementen van sneakers, espadrilles en pantoffels om tot een duurzame inhouse slipper te komen met een uniek design, enkel gemaakt van Premium Fabrics.  

Chique Sportief 

Om de kwaliteit van onze slippers te kunnen waarborgen maken wij gebruik van de fijnste stoffen en materialen. Daarmee behoren Tranki's tot de categorie premium loungers  Zo zijn onze loungeslides gemaakt van natuurlijk leer. Naast de duurzame kenmerken van dit materiaal geeft het de slippers een elegante uitstraling en zorgt het voor een ademende werking van de voet. De iconische lichte sneakerzool gemaakt van rubber maakt het design af en draagt bij aan de sportiviteit van de slipper.  Daarbij beschikken de slippers over een comfortabele en zijdezachte all-season inlegzool die het hele jaar door comfort biedt.  

Hecho a mano

Tranki's worden met de hand gemaakt door onze leveranciers in Spanje, waar arbeiders een eerlijk loon krijgen betaald. Daarbij besteden we extra aandacht aan de inkoop van diervriendelijk leer en zijn wij hierover constant in gesprek met onze leveranciers die moeten voldoen aan de strenge richtlijnen van de Europese Unie.
Dankzij de zuivere en stijlvolle designs passen onze slippers bij zowel formele als informele outfits. De perfecte combinatie tussen casual en formeel. Het is aan jou hoe je Tranki's wilt dragen.

 

We invite you to join us and #StayTranki