About

Único

In 2018 startte de zoektocht naar de perfecte inhouse slippers voor mannen. Een high-quality slipper die niet alleen comfortabel zou zijn maar waarmee je tegelijkertijd ook goed voor de dag kan komen. Deze zoektocht eindigde in Spanje, het land van de bekende "Spaanse sloffen",  waar slippers een primaire levensbehoefte zijn en waar kwalitatief het beste schoeisel verkrijgbaar is binnen de industrie.  Slippers zitten in het dna van de Spanjaarden.  Als een Spanjaard thuiskomt na een dag op kantoor, trekt hij zijn schoenen, zijn sokken uit, en zijn zapatillas de casa aan. Het is dan ook geen verassing dat juist daar de productie en visie van het merk Tranki zijn ontstaan.

Our Mantra

Tranki is meer dan een merk. Tranki ( afkorting van Tranquilo) is een verwijzing naar de "easy going” mindset die je zoveel vindt in Latijnse culturen. Bij het uitdragen van deze lifestyle proberen wij een culturele revolutie te ontketenen. Het belang van goede slippers om te relaxen wordt namelijk nog steeds ondergewaardeerd in veel Westerse culturen. Wij maken slippers een must-have basic voor een nieuwe generatie go-getters die 24/7 prestaties levert en op zoek is naar succes . Een upgrade van de downtime look, geschikt voor elk moment van de dag.  Away from business, voor thuis waar we ons het meest aangenaam voelen.  

Premium Lounge Experience

Modern, exclusief en comfortabel. Door deze pijlers te combineren in onze designs trachten wij de slipperindustrie nieuw leven in te blazen.  
 
Indien je vragen hebt over onze producten neem dan contact op via info@trankislippers.com

 

 

Tranki Slippers. Tranki Vibes.